fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Airbus A300 naar de bodem van de Egeïsche Zee | Video

Een Airbus A300 is voor de kust van het Turkse Kusadasi tot zinken gebracht om te fungeren als attractie voor duikers. Het toestel is helemaal leeg gemaakt zodat zeedieren en duikers er doorheen kunnen zwemmen.

A300

De A300 werd in juni 2016 naar de bodem gebracht nadat het toestel ontmanteld was. Het 36-jaar oude toestel werd volgens The Sun voor ongeveer 65.000 pond (71.000 euro) door een luchtvaartbedrijf gekocht met behulp van sponsors en moet dienen als toeristenattractie.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button