fbpx
AirlinesCoronavirusFinancieelNieuws

Emirates en Qatar Airways geven korting aan studenten

Emirates en Qatar Airways zijn gestart met het aanbieden van een studentenkorting, zo hebben de beide maatschappijen gemeld.

Korting

Bij Qatar Airways kunnen studenten tot 15 procent korting krijgen op het basistarief van hun vliegticket. Bij Emirates loopt de korting ook op tot 15 procent en is de korting ook gelding voor een medereiziger.

Deelname

Terwijl Qatar Airways gebruikmaakt van een simpele kortingscode die ingevuld moet worden bij de boeking, is het bij Emirates iets minder eenvoudig om deel te nemen aan de actie. Zo moeten reizigers bij Emirates eerst online hun studentnummer bevestigen om een persoonlijke kortingscode te ontvangen. Vervolgens moet de student ook een collegekaart of bewijs van inschrijving tonen op de luchthaven.

Lokken

Met de aanbiedingen hopen de maatschappijen meer studenten hun vliegtuigen in te lokken. Of de aanbieding een succes zal zijn moet nog blijken. Mogelijk wordt het succes van de aanbieding gedrukt door de grote hoeveelheid internationale reisrestricties.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button