fbpx
LiefhebberMaastricht AirportNaast het nieuwsVideo

Zo landt een Boeing 737 in Maastricht | Video

De Boeing 737 is het populairste passagiersvliegtuig op de luchthaven van Maastricht. Corendon en Ryanair zijn normaliter de grootste gebruikers van het toestel op de Limburgse luchthaven, maar ook andere maatschappijen zetten het type in naar Maastricht. Zo zijn Enter Air en Transavia ook regelmatig met een 737 te zien op het vliegveld. Momenteel is vooral Ryanair actief vanaf ‘Beek’, zoals de luchthaven ook wordt genoemd.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button