fbpx
LiefhebberMaastricht AirportNaast het nieuwsVideo

Zo landt een Boeing 737 in Maastricht | Video

De Boeing 737 is het populairste passagiersvliegtuig op de luchthaven van Maastricht. Corendon en Ryanair zijn normaliter de grootste gebruikers van het toestel op de Limburgse luchthaven, maar ook andere maatschappijen zetten het type in naar Maastricht. Zo zijn Enter Air en Transavia ook regelmatig met een 737 te zien op het vliegveld. Momenteel is vooral Ryanair actief vanaf ‘Beek’, zoals de luchthaven ook wordt genoemd.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button