fbpx
Historische LuchtvaartLiefhebberNaast het nieuwsVideo

Spitfires boven Londen ter ere van 80-jarig jubileum Battle of Britain | Video

Ter nagedachtenis aan het 80-jarig jubileum van de Battle of Britain heeft de Britse Luchtmacht een flypast uitgevoerd over Londen. Hiervoor werden drie Supermarine Spitfire’s en één Hawker Hurricane ingezet van de RAF Battle of Britain Memorial Flight.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button