fbpx
Historische LuchtvaartLiefhebberNaast het nieuwsVideo

Spitfires boven Londen ter ere van 80-jarig jubileum Battle of Britain | Video

Ter nagedachtenis aan het 80-jarig jubileum van de Battle of Britain heeft de Britse Luchtmacht een flypast uitgevoerd over Londen. Hiervoor werden drie Supermarine Spitfire’s en één Hawker Hurricane ingezet van de RAF Battle of Britain Memorial Flight.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button