fbpx
MilitairNaast het nieuwsVideo

F-35 landt verticaal op vliegdekschip | Video

In deze video is te zien hoe de operatie van het vliegdekschip met de grootste groep F-35B’s aan boord eraan toegaat.

Een tiental F-35B’s van het Amerikaanse Marinierskorps vertrokken een maand geleden naar de Britse vliegbasis Marham. Na een korte periode aan land zijn de toestellen tijdelijk gestationeerd op HMS Queen Elizabeth, het nieuwste vliegdekschip van de Britse Royal Navy.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button