fbpx
MilitairNaast het nieuwsVideo

F-35 landt verticaal op vliegdekschip | Video

In deze video is te zien hoe de operatie van het vliegdekschip met de grootste groep F-35B’s aan boord eraan toegaat.

Een tiental F-35B’s van het Amerikaanse Marinierskorps vertrokken een maand geleden naar de Britse vliegbasis Marham. Na een korte periode aan land zijn de toestellen tijdelijk gestationeerd op HMS Queen Elizabeth, het nieuwste vliegdekschip van de Britse Royal Navy.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button