fbpx
AirlinesFinancieelNieuwsOpmerkelijk

Tweede Ryanair-ticket gratis voor familie en vrienden

Ryanair introduceert voor de periode van 25 september tot 14 december een ‘Buy one get one free’-actie. Op 1600 routes kunnen goede vrienden en familieleden gratis meereizen.

Gratis tickets

De actie geldt op Value Fare-boekingen. Goede vrienden en familieleden kunnen gratis meereizen op een beperkt aantal routes. “Dit is de eerste keer in de geschiedenis van Ryanair dat we een Buy one get one free-actie aanbieden,” zegt Ryanair-woordvoerder Alejandra Ruiz.

Klanten die gebruik willen maken van de actie moeten voor middernacht (van 24 op 25 septemer) boeken. De aanbieding geldt voor een select aantal vluchten tot 14 december.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button