fbpx
Air France-KLMFinancieelNieuws

Aandelen Air France-KLM opnieuw onderuit

Air France-KLM heeft vrijdag haar laagste beurskoers ooit genoteerd. Aandelen van het bedrijf werden op een gegeven moment verhandeld voor minder dan drie euro per stuk.

Laagste

Nooit eerder was het aandeel Air France-KLM minder dan drie euro waard. In 2012 was het aandeel voor een korte tijd 3,01 euro waard, wat tot donderdag de laagste waarde ooit was. Vrijdag zakte de waarde verder naa 2,86 euro.

Herstel

Eind mei was er een klein herstel zichtbaar. Begin juni werd de piek van de zomer bereikt, toen was het aandeel 6,04 euro waard. Begin januari was een aandeel nog tien euro waard.

Koers

De daling is niet onverwachts. Waar de groep in de zomer nog plannen had om in de herfst meer vluchten te voeren zijn deze inmiddels van tafel. De oorzaak light bij de toenemende reisrestricties en de daardoor dalende vraag.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button