fbpx
IncidentenNaast het nieuwsOpmerkelijkVeiligheidVideo

Air Force Two raakt vogel bij de start | Video

Air Force Two, het vliegtuig dat onder andere wordt gebruikt door de Amerikaanse vice president, heeft afgelopen week een ‘birdstrike’ gehad.

Motor

In de onderstaande video is te zien dat er een vogel in de rechtermotor van de Boeing 757, die dienst doet als Air Force Two, komt. De piloten besloten om direct terug te keren naar de Manchester-Boston Regional Airport. Mike Pence, de vice president, is vervolgens met een C-17 Globemaster teruggevlogen naar Washington.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button