fbpx
CargoNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVliegtuigen

Ilyushin Il-62 landt met reversers aan | Video

In deze video is te zien hoe een vrachtuitvoering van de Ilyushin Il-62 op het vliegveld van Luik landt en de thrust reversers vijf seconden voor de landing activeert. Het voortijdig openen van de reversers is niet een ongebruikelijke procedure voor dit Russische vliegtuig.

© Cargospotter

Lees ook het artikel ‘Waarom vloog de KLM met Ilyushin Il-62’s?’.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button