fbpx
CargoNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVliegtuigen

Ilyushin Il-62 landt met reversers aan | Video

In deze video is te zien hoe een vrachtuitvoering van de Ilyushin Il-62 op het vliegveld van Luik landt en de thrust reversers vijf seconden voor de landing activeert. Het voortijdig openen van de reversers is niet een ongebruikelijke procedure voor dit Russische vliegtuig.

© Cargospotter

Lees ook het artikel ‘Waarom vloog de KLM met Ilyushin Il-62’s?’.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button