fbpx
AirbusBoeingColumn GoofNaast het nieuwsOpiniePodcastVliegtuigen

Boeing vs Airbus: een ding tussen je benen of in je hand | Goof en Goot

In aflevering acht van podcast Goof en Goot: Boeing vs Airbus, een ding tussen je benen of in je hand. En ook: avonturen in de Bermuda Driehoek.

De podcast die niet altijd to the point is of blijft, die vaak ergens over gaat maar regelmatig ook niet, die soms de kant èn de wal raakt, en soms ook beide en geregeld geen van beide, en die u thuisbezorgd wordt door airshow-commentator Goot en stukjesschrijver Goof, in afwachting van uw commentaar via [email protected].

Goof Bakker

Columnist en mede-eigenaar van Up in the Sky. Goof heeft zijn sporen verdiend als reclametekstschrijver en schrijft nog altijd over luchtvaart. Hij publiceerde onder andere in NRC Handelsblad en de Volkskrant. Zijn columns verschijnen zowel op Up in the Sky als in Piloot & Vliegtuig. Regelmatig kiest Goof het luchtruim, de ene keer in een Cessna O-2A, de andere keer in een Yak-52.

Gerelateerde artikelen

Back to top button