fbpx
Historische LuchtvaartLiefhebberNaast het nieuwsVliegvelden

B-25 Mitchell oefent deze week rondom vliegbasis Woensdrecht

De Stichting Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht zal van dinsdag t/m vrijdag een aantal vluchten uitvoeren met haar B-25 Mitchell.

Training

Het gaat om training- en examenvluchten, onder meer voor het verkrijgen van een autorisatie om vliegdisplays te mogen uitvoeren. Dagelijks tussen 10:30 en 17:00 zal er in drie blokken worden vertrokken vanaf Vliegbasis Gilze-Rijen naar Woensdrecht en weer terug naar Gilze-Rijen, telkens met andere vliegers. De woensdag is onder voorbehoud.

De stichting meld op haar Facebook-pagina verder dat iedere vliegbeweging onderhevig kan zijn aan verstoringen zoals weer, techniek of operationele omstandigheden. Ook kunnen er last minute vliegbewegingen worden ingepland.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button