fbpx
Historische LuchtvaartLiefhebberNaast het nieuwsVliegvelden

B-25 Mitchell oefent deze week rondom vliegbasis Woensdrecht

De Stichting Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht zal van dinsdag t/m vrijdag een aantal vluchten uitvoeren met haar B-25 Mitchell.

Training

Het gaat om training- en examenvluchten, onder meer voor het verkrijgen van een autorisatie om vliegdisplays te mogen uitvoeren. Dagelijks tussen 10:30 en 17:00 zal er in drie blokken worden vertrokken vanaf Vliegbasis Gilze-Rijen naar Woensdrecht en weer terug naar Gilze-Rijen, telkens met andere vliegers. De woensdag is onder voorbehoud.

De stichting meld op haar Facebook-pagina verder dat iedere vliegbeweging onderhevig kan zijn aan verstoringen zoals weer, techniek of operationele omstandigheden. Ook kunnen er last minute vliegbewegingen worden ingepland.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button