fbpx
AirlinesCargoEmbraerLiefhebberNieuws

Embraer 195 gecertificeerd voor vrachtvervoer

Azul heeft toestemming gekregen voor het uitvoeren van vrachtvluchten met een Embraer 195. Hiermee diversifieert het bedrijf haar activiteiten te midden van de corona crisis.  

Uitbreiding

De Embraer 195 van de Braziliaanse maatschappij heeft een certificaat ontvangen waardoor het mag vliegen als een aangepast speciaal vrachttoestel. Additioneel zullen nog drie E195’s worden aangepast volgens dezelfde specificatie en worden ingezet voor klanten van Azul. “We zien een recordvraag naar de diensten van Azul Cargo Express en zijn verheugd te kunnen innoveren om verder aan de behoeften van onze klanten te voldoen”, aldus John Rodgerson, CEO van Azul. De maatschappij beschikt al over twee Boeing 737-400 die specifiek voor vrachtvervoer worden ingezet.

Bestel nu deze afscheidskalender van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een afscheidskalender van de KLM Boeing 747. Exclusief verkrijgbaar bij Up in the Sky voor €17,95 inclusief gratis verzending. Voor €4 extra krijg je er een retro sleutelhanger bij!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button