fbpx
NieuwsOpmerkelijk

Singapore Airlines opent A380-restaurant

Singapore Airlines gaat een van haar geparkeerd A380’s gebruiken als tijdelijk restaurant. In het weekend van 24 en 25 oktober zal het mogelijk zijn om in het toestel te eten.

Restaurant

Het wordt tijdelijk mogelijk om een avondmaal te eten in de superjumbo. In het weekend van 24 en 25 oktober richt Singapore Airlines haar geparkeerde A380 in als restaurant. Op het menu zullen enkele kenmerkende internationale gerechten van de luchtvaartmaatschappij staan. Daarnaast zijn er ook twee gratis alcoholische dranken en is er een gratis stroom aan andere dranken beschikbaar.

Vanaf 12 oktober is het mogelijk om tickets te reserveren. De kosten van het A380-diner zijn nog niet bekend.

© Executivetraveller.com

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button