fbpx
Historische LuchtvaartNaast het nieuwsVideo

Het privéleven van een KLM-piloot in 1951 | Video

Over de luchtvaart in de jaren ’50 zijn veel boeken geschreven en films gemaakt waardoor er enorm veel over terug te vinden is. Het is alleen minder bekend hoe het leven van een bemanning er buiten het vliegtuig uit zag.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button