fbpx
Historische LuchtvaartNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Zo werd de replica van de Fokker FVII uit ‘Vliegende Hollanders’ gebouwd | Video

Om de nieuwe televisieserie ‘Vliegende Hollanders’ te kunnen filmen moesten verschillende decorstukken eerst gebouwd worden. Een van die decorstukken was een Fokker FVII, die een belangrijke rol heeft in de serie.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button