fbpx
Historische LuchtvaartNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Zo werd de replica van de Fokker FVII uit ‘Vliegende Hollanders’ gebouwd | Video

Om de nieuwe televisieserie ‘Vliegende Hollanders’ te kunnen filmen moesten verschillende decorstukken eerst gebouwd worden. Een van die decorstukken was een Fokker FVII, die een belangrijke rol heeft in de serie.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button