fbpx
AirlinesCoronavirusNieuwsPiloten en Crew

Personeelsleden Brussels Airlines worden tijdelijk uitzendkracht

Brussels Airlines gaat samenwerken met uitzendbureau Randstad om haar personeel in een andere sector aan het werk te krijgen. Het zou gaan om een tijdelijke oplossing.

Vrijwillig

De maatschappij stuurt haar werknemers niet zomaar door naar het uitzendbureau, deelname aan het programma is vrijwillig. Door haar personeel als uitzendkracht aan het werk te krijgen hoopt Brussels Airlines te voorkomen dat personeelsleden een uitkering aan hoeven te vragen.

Functies

Er is geen specifieke selectie gemaakt in het soort werk dat het personeel van de Brusselse maatschappij zal kunnen doen. Sectoren die genoemd worden zijn onder andere de retail, de logistiek en de telecom.

Test

Een testtraject is al van start gegaan. Momenteel kunnen alleen bemanningsleden aan de slag als uitzendkracht. Vanaf 15 oktober kunnen alle werknemers van Brussels Airlines die zich hebben opgegeven uitgezonden worden door Randstad.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button