fbpx
AirlinesCoronavirusNieuwsPiloten en Crew

Personeelsleden Brussels Airlines worden tijdelijk uitzendkracht

Brussels Airlines gaat samenwerken met uitzendbureau Randstad om haar personeel in een andere sector aan het werk te krijgen. Het zou gaan om een tijdelijke oplossing.

Vrijwillig

De maatschappij stuurt haar werknemers niet zomaar door naar het uitzendbureau, deelname aan het programma is vrijwillig. Door haar personeel als uitzendkracht aan het werk te krijgen hoopt Brussels Airlines te voorkomen dat personeelsleden een uitkering aan hoeven te vragen.

Functies

Er is geen specifieke selectie gemaakt in het soort werk dat het personeel van de Brusselse maatschappij zal kunnen doen. Sectoren die genoemd worden zijn onder andere de retail, de logistiek en de telecom.

Test

Een testtraject is al van start gegaan. Momenteel kunnen alleen bemanningsleden aan de slag als uitzendkracht. Vanaf 15 oktober kunnen alle werknemers van Brussels Airlines die zich hebben opgegeven uitgezonden worden door Randstad.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button