fbpx
MilitairNaast het nieuwsVideo

Zo neemt de Luftwaffe haar eerste A350 in ontvangst | Video

Vrijdag vloog de Luftwaffe haar eerste Airbus A350 van Lufthansa Technik, in Hamburg, naar Keulen. Het toestel doet voortaan dienst als het nieuwe regeringsvliegtuig van Duitsland. Momenteel worden de twee andere A350’s door Lufthansa Technik voorzien van een nieuw interieur. Pas wanneer de andere twee toestellen klaar zijn zal de A350 die nu gebruikt wordt geüpgraded.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button