fbpx
DefensieHistorische LuchtvaartMilitairNaast het nieuwsVideo

Toen straaljagers oefenden met schieten boven Nederland | Video

In de jaren ’60 werden er vanaf vliegbasis Leeuwarden schietwedstrijden georganiseerd voor straaljagers. Aan de oefeningen namen verschillende NAVO landen deel. Ook landen die samenwerkten met de NAVO waren welkom op de noordelijke luchtmachtbasis.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button