fbpx
DefensieHistorische LuchtvaartMilitairNaast het nieuwsVideo

Toen straaljagers oefenden met schieten boven Nederland | Video

In de jaren ’60 werden er vanaf vliegbasis Leeuwarden schietwedstrijden georganiseerd voor straaljagers. Aan de oefeningen namen verschillende NAVO landen deel. Ook landen die samenwerkten met de NAVO waren welkom op de noordelijke luchtmachtbasis.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button