fbpx
NieuwsVliegvelden

Vertragingen op Frankfurt door systeem-problemen

De luchthaven van Frankfurt heeft dinsdagmiddag problemen ondervonden waardoor diverse vliegtuigen een tijd niet konden landen.

Uitwijk

Verschillende toestellen zijn dinsdagmiddag uitgeweken naar omliggende velden wegens problemen op de luchthaven van Frankfurt. Naar eigen zeggen gaat het om systeem gerelateerde problemen. Op basis van de gegevens van flightradar24 is te zien dat verschillende vliegtuigen tussen 16:15 en 17:00 uur zijn uitgeweken naar omliggende velden.

Schiphol

Een vlucht van LATAM Airlines vanuit Sao Paulo is uitgeweken naar Schiphol. De A530-900 is na een korte holding uitgeweken naar de Nederlandse luchthaven. Het toestel landde rond de klok van 17:00 uur lokale tijd veilig op de polderbaan.

Foto ter illustratie: LATAM A350 © Adam Moreira

Holding

Opmerkelijk is de lange holding van een Embraer E190 van Lufthansa. Het toestel heeft ruim een half uur in de holding gezeten alvorens het kon landen op de luchthaven.

Inmiddels zouden alle problemen volgens de luchthaven verholpen moeten zijn.

Vlucht LH285 © Flightradar24.com

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button