fbpx
AirlinesNieuwsVliegtuigenVliegvelden

Lufthansa met A350 naar Berlijn Tegel

Lufthansa zet begin november een Airbus A350 in op haar laatste vlucht naar de Berlijnse luchthaven Tegel.

Laatste

Alhoewel Lufthansa Tegel op 7 november definitief verlaat blijft de luchthaven op 8 november nog open voor de laatste vluchten. Na 8 november zal Tegel haar deuren volledig sluiten. Luchthavens Brandenburg en Schönefeld zullen overblijven.

Air France

De laatste vlucht naar Tegel zal, net als de eerste passagiersvlucht naar de luchthaven, worden uitgevoerd door Air France. De Franse nationale luchtvaartmaatschappij opende eind jaren ’40 een route naar Tegel, dat destijds in de Franse sector van West-Berlijn lag.

Tempelhof

De meest centrale luchthaven van Berlijn, Tempelhof, sloot in 2008 haar deuren. Alhoewel er veel plannen zijn gemaakt om de grond van de oude luchthaven opnieuw te gebruiken is hier nog niets van terechtgekomen. Momenteel worden er rondleidingen gegeven door de terminal van de gesloten luchthaven. De landingsbaan maakt deel uit van een stadspark.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button