fbpx
737 MAXNaast het nieuwsVideo

De testvluchten van de 737 MAX | Video

De Boeing 737 MAX lijkt binnenkort weer terug te mogen keren in commerciële dienst. De Amerikaanse FAA en de Europese EASA hebben verschillende testvluchten uitgevoerd met het verbeterde toestel.

EASA

Op vrijdag kwam het nieuws dat de EASA tevreden is met de door Boeing gemaakte aanpassingen. Momenteel is de Europese luchtvaartautoriteit bezig met het maken van een airworthiness directive, een kennisgeving aan maatschappijen dat het toestel weer mag vliegen nadat de aanpassingen zijn uitgevoerd.

Testvluchten

Enkele weken geleden voerden de beide luchtvaartautoriteiten testvluchten uit met de 737 MAX. Hoe dat er uit zag is te zien in de onderstaande video’s.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button