fbpx
AirlinesBoeingKLMMaatschappijenNieuwsNL NieuwsVliegtuigen

KLM voert laatste 747 vlucht uit op 25 oktober

KLM voert op 25 oktober haar laatste commerciële vlucht uit met een Boeing 747. Bij KLM Cargo blijft het type nog wel in dienst.

Laatste

De laatste commerciële vlucht die de KLM zal uitvoeren met een 747 is van Shanghai naar Schiphol. Vlucht KL 896 landt volgens de huidige planning op 25 oktober om 21:50 uur op Schiphol.

Vluchten

De KLM vliegt momenteel nog met drie Boeing 747’s, PH-BFT, PH-BFV en PH-BFW. De toestellen verlieten eigenlijk in maart al de vloot van de KLM, maar werden in April weer in dienst genomen. Sinds april zijn de vliegtuigen ingezet als vrachttoestellen naar de Chinese steden Beijing en Shanghai.

Vertrek

Wanneer de jumbo’s weer van Schiphol zullen vertrekken, vermoedelijk voor hun laatste vlucht, is nog onbekend. Eerdere 747’s van de KLM zijn onder andere naar Mojave, Teruel en Twente gebracht. Waar de toestellen uiteindelijk naartoe gebracht zullen worden is nog onbekend.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button