fbpx
AirlinesCoronavirusNieuwsRoutes en Bestemmingen

Twee Indiase maatschappijen tijdelijk verbannen uit Hong Kong

Vluchten van Air India vanuit New Delhi zijn voor twee weken verbannen uit Hong Kong. Ook vluchten van Vistara zijn twee weken lang niet welkom in Hong Kong.

Besmettingen

De beide luchtvaartmaatschappijen zouden minimaal tien reizigers hebben vervoerd die in Hong Kong positief werden getest op het coronavirus. Om de stroom besmette reizigers te beperken en om de bedrijven onder druk te zetten om beter te controleren heeft Hong Kong de maatschappijen tijdelijk verbannen.

Derde keer

Het is inmiddels de derde keer dat Air India tijdelijk wordt verbannen uit Hong Kong. Vanaf 30 oktober zijn Air India en Vistara weer welkom in de stad.

Maatregelen

Iedereen die met een Indiase maatschappij naar Hong Kong vliegt moet een negatieve coronatestuitslag kunnen tonen. Dat het toch zo vaak misgaat op de Indiase vluchten zorgt ervoor dat er meer vraagtekens bij de effectiviteit van het Indiase testsysteem worden gezet.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button