fbpx
AirlinesCoronavirusNieuwsRoutes en Bestemmingen

Twee Indiase maatschappijen tijdelijk verbannen uit Hong Kong

Vluchten van Air India vanuit New Delhi zijn voor twee weken verbannen uit Hong Kong. Ook vluchten van Vistara zijn twee weken lang niet welkom in Hong Kong.

Besmettingen

De beide luchtvaartmaatschappijen zouden minimaal tien reizigers hebben vervoerd die in Hong Kong positief werden getest op het coronavirus. Om de stroom besmette reizigers te beperken en om de bedrijven onder druk te zetten om beter te controleren heeft Hong Kong de maatschappijen tijdelijk verbannen.

Derde keer

Het is inmiddels de derde keer dat Air India tijdelijk wordt verbannen uit Hong Kong. Vanaf 30 oktober zijn Air India en Vistara weer welkom in de stad.

Maatregelen

Iedereen die met een Indiase maatschappij naar Hong Kong vliegt moet een negatieve coronatestuitslag kunnen tonen. Dat het toch zo vaak misgaat op de Indiase vluchten zorgt ervoor dat er meer vraagtekens bij de effectiviteit van het Indiase testsysteem worden gezet.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button