fbpx
BoeingHistorische LuchtvaartNaast het nieuwsVideo

Zo werd de Boeing 747 verkocht aan het publiek | Video

Sinds eind jaren ’60 maken maatschappijen al reclames voor het kroonjuweel uit de vloot, de Boeing 747. Pan Am mocht als eerste de luchtreus in haar vloot ontvangen in 1970. Echter maakten veel meer maatschappijen promotie video’s voor hun toestellen. Zo werd de 747 aan het publiek verkocht.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button