fbpx
AirlinesLiefhebberNieuwsRoutes en Bestemmingen

Etihad voert als eerste Golfmaatschappij commerciële vlucht uit naar Israël

Etihad Airways heeft vandaag een vlucht uitgevoerd naar Israël. Het is de eerste commerciële vlucht met passagiers aan boord voor een Golfmaatschappij.

EY9607

Bron: Flightradar24

Vlucht EY9607 steeg om 04:55 lokale tijd op in Abu Dhabi om een kleine drie uur later te landen in Tel Aviv. Etihad gebruikt voor de vlucht een Boeing 787-10 Dreamliner met de registratie A6-BMH die vanwege de groene livery ook wel ‘Greenliner’ wordt genoemd. Eerder dit jaar voerde Etihad ook twee vluchten uit naar Israël, maar dit waren vrachtvluchten ter ondersteuning aan de maatregelen tegen de corona pandemie.

Het toestel werd onthaald met een watersaluut op de luchthaven van Tel Aviv

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button