fbpx
IncidentenMilitairNieuwsVeiligheidVideo

F/A-18 Super Hornet neergestort in Californië | Video

Een F/A-18E ‘Super hornet’ van de U.S. Navy is dinsdag neergestort in de Amerikaanse staat Californië. De piloot heeft de straaljager met zijn schietstoel verlaten en wordt onderzocht in een nabijgelegen ziekenhuis.

Vlucht

Het neergestorte toestel voerde een reguliere trainingsvlucht uit. Verschillende Amerikaanse media melden dat het toestel bewapend was ten tijde van het incident. wat de oorzaak van het neerstorten was is nog onbekend.

Grond

Op de grond raakte voor zover bekend niemand gewond. De lokale brandweer was snel ter plaatse, wat vooral te danken was aan het feit dat de straaljager relatief dichtbij de openbare weg neerstortte.

Bose Aviation - eindejaars aanbieding!

Ontvang een gratis Bose Frames Alto of Rondo audiozonnebril bij aankoop van een Bose Aviation Headset tussen 30 november 2020 en 9 januari 2021. Zowel de verbeterde ProFlight Series 2 als de A20 Aviation Headset zijn het resultaat van decennia aan onderzoek en ontwikkeling. Beide zijn EASA E/TSO gecertificeerd en beide zijn voorzien van geavanceerde noise cancelling-technologie. Ga naar de aanbieding [sponsored].

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button