fbpx
Naast het nieuwsVideo

Zo gaat een sneltest op de luchthaven er aan toe | Video

Austrian Airlines is begonnen met het op COVID-19 testen van vertrekkende passagiers op de luchthaven van Wenen. Deelname aan de test is vooralsnog gratis en vrijwillig. Hoe de test er aan toe gaat op de luchthaven is te zien in de onderstaande video.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button