fbpx
AirbusNaast het nieuws

Airbus A340 maakte haar eerste vlucht 29 jaar geleden | Video

Op deze dag, 29 jaar geleden, maakte de Airbus A340-300 haar eerste vlucht. Na de A300, A310 en de A320 was de A340 het paradepaardje van de Europese vliegtuigbouwer. Het eerste type dat vloog namens de A340 familie was een -300 variant. Er werden in totaal vier verschillende versies gebouwd namelijk, de -200, -300, -500 en de grote -600 variant. De productielijn van het toestel stopte in 2011. Er zijn in totaal 380 A340ā€™s gebouwd gedurende de twintig jaar dat het toestel in productie was.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button