fbpx
KLMNieuwsRoutes en BestemmingenSchiphol Airport

KLM vliegt deze winter naar de Canadese Rocky Mountains

Vanaf 29 oktober gaat KLM twee keer per week vliegen naar Edmonton. De Canadese stad wordt aangevlogen in combinatie met Calgary.

Heropend

De vluchten worden iedere donderdag en zaterdag uitgevoerd tussen Amsterdam Schiphol en Edmonton International Airport met een Airbus A330-300. Met de nieuwe winterdienstregeling, die op 25 oktober van start is gegaan, wordt deze route naar de stad die dichtbij de Canadese Rocky Mountains ligt, na vijf maanden weer hervat. De ligging nabij Jasper National Park en het skigebied Marmot Basin maken Edmonton populair bij natuurliefhebbers en wintersporters.

Jasper National Park ©Marmot Basin

Tussenstop

KLM maakt vanuit Amsterdam eerst een tussenstop op Calgary International Airport om daar passagiers op te halen. Vervolgens vliegt het toestel door naar Edmonton, om vanaf daar non-stop terug te keren naar Amsterdam. Hoewel Canada op dit moment alleen toegankelijk is voor noodzakelijke reizen, biedt KLM met de route alvast de mogelijkheid om klanten vanuit Nederland en België, zodra er positieve reisadviezen gelden, gemakkelijk naar Edmonton te kunnen laten afreizen.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button