fbpx
737 MAXBoeingNieuwsOpmerkelijkVliegtuigen

American Airlines wil 737 MAX rondleidingen geven

American Airlines wil reizigers een rondleiding geven door de 737 MAX om zo het vertrouwen in het vliegtuig te herstellen. Daarnaast moeten zij met piloten kunnen bellen voor meer informatie.

Vertrouwen

De geplaagde 737 MAX staat al ruim anderhalf jaar aan de grond na de twee dodelijke ongelukken met het toestel. Om passagiers weer vertrouwen te geven in het toestel wilt American Airlines haar klanten voorzien van een rondleiding door de 737 MAX, zo meldt de Amerikaanse nieuwssite CNBC.

Rondleiding

De tour door de MAX zou op verschillende luchthavens moeten plaatsvinden waaronder Dallas, LaGuardia en Miami. Reizigers krijgen persoonlijk de kans om het vliegtuig te zien. Daarnaast zullen ook piloten en monteurs beschikbaar zijn voor vragen, zowel fysiek als via de telefoon.

Flexibel

Nu de terugkeer van de MAX steeds dichterbij lijkt te komen, verwacht American eind dit jaar weer met de 737 MAX te vliegen. Om reizigers toch flexibiliteit te geven, geeft de luchtvaartmaatschappij vooraf, met een notificatie, aan dat de vlucht zal worden uitgevoerd met de 737 MAX. Hierbij krijgen reizigers de mogelijkheid om naar een andere vlucht te switchen als ze zich niet comfortabel voelen.

737 Max 7 - ©Boeing
737 Max 7 – ©Boeing

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button