fbpx
CoronavirusNieuwsVliegvelden

Heathrow niet meer de grootste luchthaven van Europa

De Londense luchthaven Heathrow is niet langer de grootste van Europa, zo heeft de luchthaven woensdag bekendgemaakt.

Ingehaald

Heathrow is ingehaald door Parijs Charles de Gaulle en zal, mocht de huidige trend doorzetten, ook worden ingehaald door Schiphol en Frankfurt.

Beoordeling

Bij de beoordeling wat de grootste luchthaven is wordt over het algemeen alleen naar de hoeveelheid passagiers gekeken, de hoeveelheid vluchten maakt hiervoor niet uit. Heathrow ziet al maanden de hoeveelheid passagiers afnemen, vooral door het strenge inreisbeleid van het Verenigd Koninkrijk.

Verandering

De luchthaven roept, net als verschillende Britse maatschappijen, op voor een verandering van het inreisbeleid. Momenteel moeten alle reizigers die uit risicolanden arriveren in het Verenigd Koninkrijk twee weken in quarantaine. Heathrow krijgt binnenkort een eigen teststraat, iets wat de meeste grote Europese luchthavens al hebben, en hoopt hiermee meer reizigers te kunnen lokken.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button