fbpx
AchtergrondFoto-artikelGroningen AirportKLMNaast het nieuwsNL Nieuws

Foto’s: eerste KLM-toestellen landen op Eelde

Gisteren werd bekend dat KLM een deel van haar vloot gaat parkeren op Groningen Airport Eelde. De eerste 737 en A330 landde in de middag op de luchthaven.

Zoals Up in the Sky eerder meldde brengt KLM twaalf passagierstoestellen naar Groningen Airport Eelde om deze winter te parkeren. Hieronder de foto’s van de aankomst van de Boeing 737 en de Airbus A330.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button