fbpx
CoronavirusFinancieelKLMMaatschappijenNieuwsNL Nieuws

KLM heeft tot 12 uur om akkoord te gaan met eisen Hoekstra

De KLM moet voor 12:00 uur akkoord gaan met de door het kabinet gestelde eisen voor een steunpakket. De vakbonden hebben echter nog geen akkoord gegeven.

Salaris

Het voornaamste struikelpunt voor de bonden is de duur van de nieuwe CAO’s. Waar een CAO normaliter 1,5 tot 2 jaar geldig is wil het kabinet dat de nieuwe CAO’s van de KLM, waarin een salarisverlaging is opgenomen, vijf jaar geldig blijven.

Lening

De lening die de KLM ontvangt heeft een loopduur van vijf jaar. Het kabinet wil dat de bezuinigingen die de KLM doorvoert ook voor een half decennium geldig blijven.

Bonden

De vakbonden van de KLM hebben vooralsnog geen akkoord gegeven. De directie van de KLM heeft echter opgeroepen om in te stemmen met het voorstel.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button