fbpx
NieuwsVliegvelden

Luchthaven Brandenburg officieel geopend | Livestream

Na jaren vertraging wordt de Berlijnse luchthaven Brandenburg vandaag officieel geopend. De openingsceremonie zal plaatsvinden bij het hoofdgebouw van de luchthaven, terminal 1. Na een ceremoniële ‘eerste’ landing door Lufthansa en easyJet is het vliegveld helemaal klaar voor gebruik. Hieronder is een link te vinden naar de livestream van de opening. De livestream begint om kwart over één vanmiddag.

Air Berlin

De nieuwe luchthaven zou de hub worden van Air Berlin. Nadat deze maatschappij failliet ging bleef EasyJet over als voornaamste gebruiker van de nieuwe luchthaven. Dit was aanleiding om Lufthansa en EasyJet de luchthaven gezamenlijk te laten openen.

Bekijk hier de livestream

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button