fbpx
NieuwsVliegvelden

Luchthaven Brandenburg officieel geopend | Livestream

Na jaren vertraging wordt de Berlijnse luchthaven Brandenburg vandaag officieel geopend. De openingsceremonie zal plaatsvinden bij het hoofdgebouw van de luchthaven, terminal 1. Na een ceremoniële ‘eerste’ landing door Lufthansa en easyJet is het vliegveld helemaal klaar voor gebruik. Hieronder is een link te vinden naar de livestream van de opening. De livestream begint om kwart over één vanmiddag.

Air Berlin

De nieuwe luchthaven zou de hub worden van Air Berlin. Nadat deze maatschappij failliet ging bleef EasyJet over als voornaamste gebruiker van de nieuwe luchthaven. Dit was aanleiding om Lufthansa en EasyJet de luchthaven gezamenlijk te laten openen.

Bekijk hier de livestream

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button