fbpx
CoronavirusNieuwsSchiphol AirportVliegvelden

Engeland verbiedt vliegvakanties

Een van de nieuwe maatregelen die vanaf 5 november zal gelden in Engeland is dat vliegvakanties niet meer zijn toegestaan.

Essentieel

Van 5 november tot 3 december, de voorlopige periode waarin de maatregelen gelden, zijn niet-essentiële vliegreizen niet toegestaan. De maatregel geldt alleen in Engeland, niet in de rest van het Verenigd Koninkrijk.

Vergoeding

Mensen die een vliegvakantie hebben geboekt kunnen mogelijk hun geld terug krijgen bij een touroperator of hun vakantie verzetten. Wie een losse vliegreis heeft geboekt kan deze in sommige gevallen verzetten. Mochten de geboekte vluchten alsnog worden uitgevoerd, dan hoeft de maatschappij de reiziger niet te vergoeden.

Heathrow

Afgelopen week meldde de Londense Luchthaven Heathrow nog dat zij niet meer de grootste luchthaven van Europa was. Momenteel is Parijs Charles de Gaulle de drukste luchthaven van Europa, gevolgd door Schiphol en Frankfurt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button