fbpx
KLMNieuwsToekomst NL luchtvaart

KLM’ers willen vakbonden via petitie afdwingen te tekenen voor staatssteun

Een groep KLM’ers is een petitie gestart met als doel alle vakbonden akkoord te laten gaan met de voorwaarden voor het verkrijgen van staatssteun. Dit meldt NH Nieuws.

Lijst 14

De groep heeft zich verenigd onder de naam Lijst 14 en zegt KLM-medewerkers te vertegenwoordigen die geen lid zijn van een vakbond. Door alle berichten over de onderhandelingen tussen KLM en de diverse vakbonden zal namelijk bijna vergeten worden dat er personeel is dat niet aangesloten is bij een bond.

3700 keer

Om deze groep, die zelf geen partij is in de onderhandelingen met KLM, een stem te geven is er dus een petitie gestart. Deze is inmiddels meer dan 3700 keer ondertekend en bedoeld om vakbonden die niet akkoord zijn gegaan met de additionele voorwaarden te bewegen dit wel te doen. De petitie is nog niet officieel gepresenteerd aan de bonden en Lijst 14 hoopt dat dit ook niet nodig zal zijn. “Als dit niet het geval is, dan weet onze petitie op enig moment haar weg te vinden naar de partijen die bij deze impasse betrokken zijn”, aldus Frank van der Werff van Lijst 14.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button