fbpx
AirbusBoeingGroningen AirportKLMNieuwsNL NieuwsVliegtuigen

Tiende 737 van KLM landt op Eelde

Rond 10:45 uur (lokale tijd) landde vandaag de laatste KLM Boeing 737 op Groningen Eelde Airport om te overwinteren. Eerder landden al negen andere 737’s en twee A330’s van de luchtvaartmaatschappij.

Overwinteren

KLM heeft vandaag haar laatste vliegtuig geparkeerd op Eelde om te overwinteren. In totaal zijn er twaalf toestellen aangekomen op het vliegveld. Door de toestellen naar het noorden te verplaatsen is er meer ruimte op Schiphol. Een woordvoerder van KLM liet weten dat de toestellen ook verplaatst werden op verzoek van de luchthaven, zo meldde RTL nieuws. De 737-800, met registratie PH-BCB, was de laatste die vandaag aankwam.

A330

Naast de tien 737-800’s staan er ook twee A330-200’s geparkeerd op Eelde. Het gaat om de registraties PH-AOF en PH-AOE.

Up in the Sky liet eerder al foto’s zien van de eerste landingen eind oktober.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button