fbpx
Historische LuchtvaartNaast het nieuwsSchiphol AirportTypeVideo

Toen Schiphol uitbreidde voor de Jumbo’s | Video

Toen de KLM de Boeing 747 ontving in 1971 had Schiphol nog niet veel problemen. Maar gedurende de jaren werd de capaciteit een probleem. Mede daarom besloot Schiphol uit te breiden. In 1975 werd daarmee het terminal gebouw verdubbeld. Naast de verdubbeling was er ook meer plek voor de grote 747’s. Hieronder is het polygoonjournaal uit die tijd.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button