fbpx
NieuwsNL NieuwsNL VliegveldenRotterdam The HagueVideoVliegvelden

Zo ziet de vernieuwde vertrekhal van Rotterdam eruit

Vanaf begin december neemt Rotterdam The Hague Airport een vernieuwde vertrekhal in gebruik. Ook de dakterrassen zijn vernieuwd.

Vertrekhal

Passagiers lopen gelijk na de securitycheck de vernieuwde hal binnen, waar nu meer ruimte en daglicht is. Bovendien zijn er drie gates bij gekomen. De oude vertrekhal dateert uit 1970 en loopt over in de nieuwbouw. Aan de vertrekhal is ongeveer een jaar gebouwd.

Dakterras

Het gebouw krijgt, net als voorheen, twee dakterrassen. Een panoramaterras is te bereiken via het restaurant boven de incheckbalies in het publieke gedeelte. Het andere terras is alleen te bereiken voor passagiers die de securitycheck al zijn doorgegaan.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button