fbpx
AirlinesBoeingNieuwsNL NieuwsTransaviaVliegtuigen

Eerste van drie 737-700’s verlaat Transavia

De eerste van drie uit te faseren Boeing 737-700’s heeft Transavia verlaten. Het gaat om de ‘PH-XRV’.

Uitfasering

Deze 737-700 maakt sinds 2005 deel uit van de Transavia-vloot. Het is de eerste van drie uit te faseren 737’s die daadwerkelijk met pensioen gaat. In totaal vliegen er nog zes 737-700’s in de Transavia-kleuren. Uiteindelijk zullen alle zes de vloot gaan verlaten. Het overige deel van de vloot bestaat uit 35 Boeing 737-800’s. Op termijn zullen daar naar verwachting ook 737 MAX-toestellen bij komen.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button