fbpx
AchtergrondAirbusKLMNaast het nieuwsVideo

Video: De A310-operatie van KLM

In de jaren ’80 bestond de KLM-vloot onder andere uit de Airbus A310. In dit artikel een korte terugblik met video’s van de A310 van KLM.

A310

De Airbus A310 werd in 1983 aan KLM geleverd. Daarnaast vlogen ook Martinair en Transavia rond die tijd met de A310. In totaal ontving de luchtvaartmaatschappij tien toestellen van Airbus met een capaciteit van ruim tweehonderd stoelen. Het toestel werd zo’n twaalf jaar later vervangen door de concurrent Boeing met de 767.

Hieronder enkele video’s van een take-off, landing en pushback.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button