fbpx
Nieuws

Antonov An-124 verongelukt bij voorzorgslanding in Siberië

Een Antonov An-124 is verongelukt bij een voorzorgslanding op het vliegveld van de Russische stad Novosibirsk, zo melden verschillende media. Niemand zou gewond zijn geraakt. Het toestel lijkt bij het opstijgen een motorprobleem opgelopen te hebben en direct te zijn teruggekeerd naar de luchthaven. Het is nog niet duidelijk hoe het probleem heeft kunnen ontstaan, mogelijk is er sprake geweest van een birdstrike.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button