fbpx
DefensieMilitairNieuwsNL Nieuws

Nieuwste F-35 geland op Leeuwarden | Foto’s

De luchtmacht verwelkomt vandaag haar nieuwste F-35 Lightning II. De F-014 landde vandaag op de basis in Leeuwarden. Het is de veertiende F-35 in dienst van Nederland. Het vliegtuig kwam overgevlogen vanuit de fabrikant uit Italië. In totaal zijn er nu zes toestellen gestationeerd op Leeuwarden. De andere acht staan in Arizona. Daar worden ze gebruikt voor de opleiding van vliegers. Er moeten nog 32 toestellen geleverd worden aan de luchtmacht.

Hieronder staan de foto’s die de Vliegbasis Leeuwarden deelde op Twitter van de aankomst.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button