fbpx
AchtergrondNaast het nieuwsVideo

Video: Speciale vlucht tijdens jubileum Qantas

Op 16 november bestond de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas honderd jaar. Ondanks de coronacrisis probeerde Qantas er een mooi jubileum van te maken. Met de speciale 787-livery vloog Qantas maandagavond (lokale tijd) een ‘fly-over’ over Sydney.

Jubileum

Ter ere van het honderdjarig bestaan van Qantas vloog de 787 maandagavond (lokale tijd) over de haven van Sydney. Deze ‘fly-over’ was een bijzonder moment voor Qantas. “We willen dit moment gebruiken om iedereen te bedanken die Qantas door de jaren heen heeft gesteund. In het bijzonder de vele mensen die een deel of al hun hele loopbaan aan dit geweldige bedrijf hebben gewijd “, aldus voorzitter Richard Goyder.

747

Het is niet de eerste keer dat Qantas een bijzondere vlucht maakt. Eerder dit jaar vloog een 747-400 van de maatschappij al op lage hoogte over Sydney.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button