fbpx
CoronavirusNieuwsTravel

Alle ABC-eilanden weer code geel

Het reisadvies van Aruba is weer naar code ‘geel’. Hiermee zijn alle ABC-eilanden weer naar het gele reisadvies.

ABC

Het aantal reizen naar het Caribisch gebied is in de afgelopen tijd toegenomen. Nu Aruba ook het gele reisadvies heeft gekregen zijn alle ABC-eilanden, Aruba, Bonaire en CuraƧao, weer te bereizen zonder het dringende advies om bij terugkomst in quarantaine te gaan.

Het reisadvies voor Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius blijft nog steeds oranje. “Niet-noodzakelijke reizen naar Sint Maarten worden afgeraden vanwege de sterke stijging van het aantal COVID-19 besmettingen en het daarmee gepaard gaande risico.”

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button