fbpx
CoronavirusNieuwsTravel

Alle ABC-eilanden weer code geel

Het reisadvies van Aruba is weer naar code ‘geel’. Hiermee zijn alle ABC-eilanden weer naar het gele reisadvies.

ABC

Het aantal reizen naar het Caribisch gebied is in de afgelopen tijd toegenomen. Nu Aruba ook het gele reisadvies heeft gekregen zijn alle ABC-eilanden, Aruba, Bonaire en Curaçao, weer te bereizen zonder het dringende advies om bij terugkomst in quarantaine te gaan.

Het reisadvies voor Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius blijft nog steeds oranje. “Niet-noodzakelijke reizen naar Sint Maarten worden afgeraden vanwege de sterke stijging van het aantal COVID-19 besmettingen en het daarmee gepaard gaande risico.”

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button