fbpx
AchtergrondFoto-artikelNaast het nieuwsVliegtuigen

Foto’s: Het vliegtuig-kerkhof wordt steeds voller

De woestijn in Californië staat bekend om haar vliegtuig-kerkhoven. Ook KLM heeft meerdere malen toestellen richting Mojave gestuurd. Dit levert vanuit de lucht een triest, maar ook een fraai beeld op.

Mojave

Up in the Sky maakte eerder een achtergrondartikel over vliegtuig-kerkhof, Mojave airport.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button