fbpx
AirlinesNieuws

Virgin Australia klaar voor een nieuwe start

De nieuwe eigenaren van Virgin Australia hebben bekendgemaakt hoe de herboren maatschappij eruit komt te zien. Er wordt ingezet op de mid-market voor reizigers die een betaalbare premium-ervaring willen hebben.

Nieuwe start

Nu Virgin Australia is overgenomen door nieuwe investeerders en de vloot is uitgedund tot enkel Boeing 737’s, is de maatschappij klaar voor een nieuwe start. “Australië heeft een lowcost-maatschappij en een traditionele full-service-maatschappij, en wij zullen geen van beide zijn,” zei CEO Jayne Hrdlicka op haar eerste dag. “Virgin Australia wordt een mid-marketmaatschappij die zich richt op klanten die een goede prijs-kwaliteitsverhouding met een betere service willen.”

Marktaandeel

De maatschappij zal de drie reisklassen in ieder geval behouden: economy, economy X en business class. Verder wil Virgin Australia met name op de volgende punten inzetten:
– De maatschappij wil, net als voor de pandemie, weer een binnenlands marktaandeel van ongeveer 1/3 veroveren;
– Lounges moeten weer opengaan;
– Er komen meer self-service check-ins;
– Er wordt ingezet op een uitgebreid binnenlands en regionaal routenetwerk.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button