fbpx
Editors choiceHistorische LuchtvaartMilitairNaast het nieuwsVliegtuigen

Een echt stukje van een Douglas DC-3: nu te koop bij Up!

Nu te koop bij Up: deze limited edition Douglas DC-3 Aviationtags zijn gemaakt van de linkervleugel van de historische C-47B-30-DK – beter bekend als de “Rosinenbomber”.

Tijdens de missie ‘Berliner Luftbrücke’ heeft het vliegtuig voor veel Berlijners een verschil gemaakt in het overleven. Hierna heeft de Douglas dienst gedaan over de hele wereld, van Frankrijk tot Indonesie. Op 30 oktober 2008 heeft vond de laatste vlucht plaats op Berlin Tempelhof, samen met de eveneens iconische Ju52.

De DC-3 Aviationtags zijn nu via de webshop van Up in the Sky verkrijgbaar voor een speciale aanbiedingsprijs van €45,50! Bovendien steunt u ons ook nog eens in onze missie om unieke content te maken!

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button