fbpx
AirlinesCoronavirusNieuwsOpmerkelijkRoutes en Bestemmingen

EVA Air gaat speeddating-vluchten uitvoeren

De Taiwanese luchtvaartmaatschappij EVA Air gaat drie speciale speeddating-vluchten uitvoeren. De vluchten worden in samenwerking met een lokale reisorganisatie georganiseerd. Alle tickets voor de eerste vlucht waren binnen een week al verkocht. Na Qantas en ANA gaat EVA Air nu ook vluchten zonder bestemming uitvoeren.

Drie vluchten

De maatschappij gaat op kerstavond, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag de speciale vluchten uitvoeren. De slogan voor de speeddate-vluchten luid “Fly! Love is in the Air”. De passagiers kunnen twee uur lang genieten van de romantische dates. Mochten de dates geen uitkomst bieden kunnen de klanten nog gebruik maken van de cateringservice aan boord. De vlucht zal langs mooie plekken rondom Taiwan gaan dit om de romantische sfeer te stimuleren.

Passagiers

Niet zomaar iedereen kan zich aanmelden voor de vluchten. Alle passagiers moeten de Taiwanese nationaliteit hebben en moeten een universitaire studie hebben afgerond. Naast dat, moeten de mannen tussen de 28 en 38 jaar oud zijn. Vrouwen moeten tussen de 24 en 35 jaar oud zijn. Er waren vanwege de corona pandemie maar 40 plekken beschikbaar aan boord. De tickets kosten 295 dollar voor de twee uur durende vlucht. Passagiers die geïnteresseerd zijn kunnen zich nu aanmelden voor de volgende twee vluchten.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button