fbpx
Historische LuchtvaartNaast het nieuwsNL VliegveldenVideo

Terugblik: De 6e internationale luchtvaartshow in Nederland | Video

Eerder deze maand maakte defensie bekent dat de luchtmachtdagen in 2021 niet door zullen gaan. Het is in de corona pandemie niet mogelijk om deze evenementen te organiseren. De video in dit artikel gaat over de luchtvaartshow van 1957 in Ypenburg. Het was de zesde keer dat de show gehouden werd. Speciaal aan deze editie was het 50-jarige bestaan van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart. Koningin Juliana was ook aanwezig op de show. Verschillende toestellen waren te zien. Van de Fokker Spin tot aan de nieuwste DC-7. Verder waren er ook demonstraties van de Patrouille de France en de Sky-Blazers.

Hieronder is een verslag van de internationale luchtvaartshow te zien.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button